menu

Offerte
op maat

Bint sticks to every surface
Ontdek ons bedrijf

Bint sticks to every surface

Een revolutionaire oplossing om uw interieur aan te kleden? Kies voor spanplafonds en decoratieve wanden uit super polyester. Een geweven doek met polyuretaancoating, geschikt voor nieuwbouw en renovatie in eigen huis of ver daarbuiten. Van transparant tot ondoorzichtig en bedrukt, met of zonder verlichting, geschikt voor elke ondergrond.

Spanplafond uit de doeken

Een perfect resultaat voor de rest van uw leven. Geheel naadloos tot 5 meter breed en 50 meter lang, altijd stofwerend en met een fantastische akoestiek. Geen kreukje of naad te bespeuren, uw bedrukking komt volledig tot zijn recht. En er is meer: doordat het polyester spanplafond bij kamertemperatuur gespannen wordt, blijft hij, onafhankelijk van warmte of koude, altijd strak en egaal. Deze onderhoudsvriendelijke plafonds en wanden zijn bovendien schimmelwerend. En vergeet niet: u geniet van 15 jaar garantie!

Snel, eenvoudig en schoon

Onze eigen professionele vakmensen installeren uw plafond in 1 dag. In tegenstelling tot ‘warme’ spanplafonds met pvc, plaatsen we polyester ‘koud’ bij kamertemperatuur. Resultaat: geen vervelende geur in huis. Ook geen breekwerken, stof of grote verhuis. Simpelweg  schoon: proper én mooi.

Vlekkeloze integratie

De uitbreiding met om het even welk type verlichting: spots, led, gloeilampen …, maar ook met luidsprekers, verwarming, alarmsystemen en schakelaars is uiteraard mogelijk. Wij adviseren plaats, merk, type … en zorgen voor een vlekkeloze integratie.

Bekijk onze video