menu

AFSPRAAK
MAKEN

De nieuwste trends bij bint
ONTDEK ONze Blog

Gepersonaliseerde spanwanden: een zee van kleuren en mogelijkheden

Een spanwand kan een betaalbare en snelle manier zijn om een lelijke of lege muur weg te werken. Maar daar bovenop zijn er nog tal van mogelijkheden om van die muur precies dé attractie van uw woning, winkel of buitenruimte te maken. Bint combineert alle nieuwste technologieën tot een visueel schouwspel waarvan u, uw gezin en uw gasten nog jaren genieten.
Meer

De gewijde stilte van een akoestisch spanplafond

Als de zaakvoerders van Bint, Martine en Kenneth, bij u langskomen om de bekijken wat voor u het ideale spanplafond of de mooiste spanwand kan zijn, speelt de akoestiek in de ruimte een belangrijke rol. U kunt immers van de gelegenheid gebruik maken om niet alleen de geluiden van buitenaf te dempen, maar ook om de bestaande galm of de geluiden binnenin de ruimte sterk te gaan beperken. Dat geldt dan vooral voor winkels, horecazaken en burelen, maar komt zeker ook de rust en de sfeer in uw woonkamer of een andere ruimte met veel lawaai ten goede.
Meer

De persoonlijke aanpak van Bint: geen holle slogan

Wat Bint meest onderscheidt van zijn concurrenten? De persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Martine en Kenneth zitten al heel lang in het vak van spanplafonds en spanwanden. Precies daarom komen zij liever zelf bij u langs in plaats van een verkoper langs te sturen.
Meer